Luna – Brooklands Lindiwe (+ 04/11/2023)

Luna is onze eerste zelfgefokte Golden. Zij is van het nestje van 26 mei 2012 van Tendai en Multi CH. Rayleas My Guy “Mylo” van Wim en Anja Bernaert (www.dayrasgoldens.be).

Haar officiële naam is Brooklands Lindiwe.

@Barbara Decré

 

Luna was de enige pup van het nest die uit de werpkist kon ontsnappen, dus dat beloofde… Ze is heel slim en leergierig, , maar als kleine pup kon ze ongelooflijk koppig zijn. Met het opgroeien is haar koppigheid helemaal verdwenen en Luna is echt een modelhond. Ze is heel gehoorzaam en heeft een enorme will to please. Met Luna in huis moeten we ook nooit meer vuile sokken opruimen want Luna loopt iedere ochtend de trap op en gaat dan alle slaapkamers rond op zoek naar sokken. Met haar mond vol komt ze dan terug naar beneden en dropt ze mooi op haar matje…..

Ook met Luna zijn we naar de hondenschool geweest en zij heeft haar gehoorzaamheidsbrevet gehaald. Luna is nog altijd een hele actieve golden. Werken met en voor haar baasje is het allerliefste wat ze doet.

Hieronder kan je enkele video’s van de jonge Luna in actie bekijken:

 
 

 

Luna’s dochter Payka is door Canisha vzw opgeleid tot hulphond, en  Luna’s broer Loki is al enkele jaren de hulphond van Eline, ook via Canisha.

Luna’s zoon Tristan is opgeleid als hulphond door Hachiko vzw, en Witse en Willow uit haar laatste nestje zijn momenteel ook in opleiding bij Hachiko vzw.

 

Luna heeft ons prachtige pups geschonken, waar we zeer blij en dankbaar voor zijn.