Luna

Luna is onze eerste zelfgefokte Golden. Zij is van het nestje van 26 mei 2012 van Tendai en Multi CH. Rayleas My Guy “Mylo” van Wim en Anja Bernaert (www.dayrasgoldens.be). Haar officiële naam is Brooklands Lindiwe.

Luna was de enige pup die uit de werpkist kon ontsnappen, dus dat beloofde… Ze is heel slim en leergierig, maar als kleine pup kon ze ongelooflijk koppig zijn. Gelukkig is de koppigheid met het ouder worden helemaal verdwenen, en nu is Luna een modelhond, heel gehoorzaam en een enorme will to please. Met Luna in huis moeten we nooit meer vuile sokken opruimen want Luna loopt iedere ochtend de trap op en gaat dan alle slaapkamers rond op zoek naar sokken. Met haar mond vol komt ze dan terug naar beneden en dropt ze mooi op haar matje…..

Ook met Luna zijn we naar de hondenschool geweest en zij heeft haar gehoorzaamheidsbrevet gehaald. Luna is nog altijd een hele actieve golden. Werken met en voor haar baasje is het allerliefste wat ze doet.

Hieronder kan je enkele video’s van Luna in actie bekijken:

 

Met Luna fokken we af en toe een nestje.

Luna’s dochter Payka is momenteel bij Canisha in opleiding als hulphond, en zoon Tristan is in opleiding bij Hachiko. Luna’s broer Loki is al enkele jaren de hulphond van Eline.